0

Wie is FM-net

Posted by Maarten on 28/06/2018 in Uncategorized |

FM-net is gespecialiseerd in het maken van afdelings processen ondersteunende Filemaker applicaties.

Voor Filemaker is gekozen vanwege de mogelijkheid om snel en efficiënt applicaties te bouwen.

Wij bouwen primair via de zogenaamde “Agile Software Development” methode. Dat houdt in dat de gebruikers primair staan en ook constant betrokken zijn bij de ontwikkeling. Filemaker is een tool dat bij uitstek hiervoor geschikt is omdat het maken van een prototype en definitieve versie nauwelijks te onderscheiden zijn.

Ervaring is opgedaan met alle Filemaker versies vanaf versie 5. Ruime ervaring is er in de ondersteuning van de ombouw van oudere versies naar courante versies.

De meeste applicaties zijn gemaakt voor internationaal werkende organisaties. Voorbeelden van gemaakte applicaties zijn:

– Registratie en statistiek opbouw van clienten die gebruik maken van de diensten van Bedrijfsmaatschappelijk werk. Gesprek verslagen worden opgebouwd evenals de mogelijkheid om in deze Filemaker applicatie ondersteunende documenten aan een dossier toe te voegen.

– Index tot het archief met alle kritische bedrijfs contracten en andere documenten. Deze Filemaker applicatie verschaft op basis van vele zoekbegrippen een locatie in het archief. Tevens zijn er een aantal beheer registratie mogelijkheden in het programma opgenomen.

– Programma dat de afspraken registreert die gemaakt zijn met de niet binnen de CAO vallende managers en die o.a. de jaarlijkse beoordelingen en de gevolgen voor salarissen ondersteunt. Tevens beheert deze Filemaker applicatie de toekenning en uitoefening van opties.

– Applicatie die een juridische afdeling ondersteunt met onder andere het registreren van de verstrekte volmachten, beheer van de zaken waaraan men werkt, index tot de bibliotheek en een bestand met alle standaard documenten en templates.

– Programma dat de ICT helpdesk ondersteund met informatie over de te nemen acties bij een gemelde storing in een van de bedrijfsapplicaties, inclusief SLA informatie, afhankelijkheden van andere applicaties e.d.

– Programma, gebouwd in Filemaker 19 dat alle juridische acties rond schadevergoedingen regeling op basis van Europese richtlijnen ondersteund met o.a. claim registratie, documenten opslag rond claims e.d. E-mails van externe advocaten en ondersteunende afdeling stromen automatisch in het juiste dossier op basis van kenmerken in de onderwerp regel. Mails worden automatisch verwerkt tot PDF documenten. Tevens wordt bekeken welke bronnen de meeste “schade” veroorzaken. Kennis over oorzaak van claim en uitspraken van rechtbanken wordt opgebouwd. Financiële verslaglegging over uitbetaalde schadevergoedingen en juridische kosten. Begin 2014 is het programma uitgebreid met financiële verslaglegging. Daarin worden naast de uitgekeerde vergoedingen ook de kosten van advocaten e.d. en de rechtszaken vastgelegd.

Inmiddels zijn er in de afgelopen 6 jaar (2012-2022) ruim 600.000 documenten opgeslagen en deels ook gegenereerd, ruim 120.000 emails automatisch verwerkt.

Externe advocaten kantoren kunnen via een zelfstandige app dossiers aanmaken.

– Participeren in programma dat vrijgevestigde specialisten in de geestelijke gezondheidszorg ondersteund bij het maken van afspraken, beperkte dossiervorming en totale financiële afwikkeling naar zowel cliënten als naar verzekeraars. O.a. verantwoordelijk voor het agenda deel. Daarnaast het vastleggen van documenten in elektronische dossiers, waaronder emails van en naar cliënten e.d. automatisch opslaan in de dossiers.

– Participeren in een programma dat de taken van projecten registreert, helpt bij het plannen, het toewijzen van personeel en kwaliteit controle.

– Participeren in een programma dat orderafhandeling van een bedrijf in plant veredeling ondersteunt, naast laboratorium planning e.d.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2018-2024 FM-Net All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.